HVA ER IGNITION CREW?

Ignition Crew ble etablert 19. oktober 2021, og er en ren jente-bilklubb som ønsker å bidra til et godt, trygt og inkluderende miljø for bilinteresserte jenter landet over. Vi består av 4 styremedlemmer og 8 medarbeidere, som er spredt rundt om i landet. Det samme er medlemmene våre! Vi er per dags dato rundt 130 betalende medlemmer i foreningen vår, og har i tillegg en lukket Facebook-gruppe for bilinteresserte jenter med 3100 medlemmer. Medlemstallet er under konstant stigning, og vi håper og nå 4000 følgesvenner, før året er omme. 

HVA GJØR VI?

Vi prøver å inkludere alle og en hver i bilmiljøet, gjennom blant annet biltreff, isbanekjøringer, stands og kolonnekjøringer. Vi har også i flere tilfeller blitt invitert til å ha stands på andre bilklubber sine arrangementer. For medlemmene våre, arrangerer vi eksklusive medlemsdager, hvor medlemmene er satt i fokus hele dagen.

I tillegg til dette, er vi aktive på våre sosiale plattformer. Der deler vi diverse innlegg, historier, konkurranser og bilder. Vi har også to Facebook-grupper hvor medlemmene i disse, kan bruke gruppene omtrent fritt.

HVORFOR ER IGNITION CREW OPPRETTET?

Ignition Crew er opprettet for å vise frem jenter i bilmiljøet. Vi er også særdeles opptatt av å ha et miljø hvor man kan stille spørsmål, lufte tanker eller vise frem sine prosjekter, uten å være redd for å bli dømt. Vi ønsker at alle skal ha en plass å være, uansett hvem du er, hvor du kommer fra eller hva din interesse er.

ER DET BARE FOR JENTER?

Et spørsmål vi får ofte, er om Ignition Crew bare er for jenter. Svaret er at selv om vi opprettet for og av jenter, er guttene likevel inkludert. De har blant annet mulighet til å være en del av “Ignition Crew avd. storbil” og “Ignition Crew avd. tohjuling“, og stort sett alle arrangementene vi arrangerer.